Finissage og kunstnersamtale mellom Eivind Reierstad og Kristin von Hirsch søndag 13. november klokken 13!

Samtalen skal være en åpen dialog om hva som ligger til bunn for menneskers religiøse lengten? Hvorfor søker vi en større sammenheng, noe større og for noen viktigere enn den enkeltes liv? I et feministisk perspektiv kan man si at flere av de største religionene er skapt av og for menn, men er det slik at menn i utgangspunktet er mer disponert for en religiøs lengten enn kvinner, og i så fall hvorfor?

A – project/ Eivind Reierstad er aktuell med utstillingen “Every Man Come to Me” som har sin siste visningsdag denne søndagen.

I utstillingen møter publikum flere ulike medier, som polaroidfotografi, broderi, video og tegning. I tillegg har Reierstad invitert billedkunstneren, forfatteren og kollega Kristin von Hirsch til å bidra med en tekstpublikasjon om sufismen.

skjermbilde-2016-11-07-kl-09-01-48

Eivind Reierstad er billed og perfomancekunstner og jobber med kunstprosjektet A-project. Reierstad er tidligere kjent under prosjektet navnet Ane Lan. Han har hatt separatutstillinger på blant annet Henie Onstad Kunstsenter, Fotogalleriet og NCKU Artcentre. I tillegg har hatt deltatt på en rekke gruppeutstillinger i inn- og utlandet.

Kristin von Hirsch er billedkunstner og forfatter. Hun er aktuell med ungdomsromanen “Med på leken”.

Flere artikler

KOM OG BESØK OSS!

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Hvor er vi?
Vi har beliggenhet på Grønland 60 i Drammen, 10 minutter gangavstand fra togstasjonen.

Åpningstider i utstillingsperioder:

Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag – fredag: 11.00 – 15.00
Lørdag – søndag: 12:00 – 16:00

Søk på nettsiden