Formidling

Buskerud Kunstsenter jobber målrettet med formidling av kunst til barn, unge og voksne. Formidling skaper nysgjerrighet og begeistring hvor målet ikke er å finne riktig eller feil svar, men utvikle evnen til selvstendig tenkning og kritikk.

De ansatte har lang erfaring med formidling til barn, unge og voksne. Vi tilbyr gratis omvisning til alle typer grupper.

Hvem kan bestille omvisninger hos oss?
Ønsker dere å komme med en barnehagegruppe eller i sammenheng med en jobbtur?  Buskerud Kunstsenter kan skreddersy formidlingsopplegg som passer for dere og deres behov! Formidlingsansvarlig står til rådighet for å finne en utstilling som passer best for deres individuelle gruppe.

Workshops
For barnehagegrupper og skoleklasser tilbyr vi workshops som tar utgangspunkt i den aktuelle utstillingen. Utgifter for workshopmateriale overtas av gruppen. Workshopen må bestilles senest 4 uker før utstillingsbesøket.

Når avholdes bestilte omvisninger?
Omvisninger for grupper avholdes vanligvis i Kunstsenterets ordinære åpningstid, mandag til fredag mellom klokken 09.00 – 15.00. Omvisning kan også bestilles for tidspunkter utenom den faste åpningstiden mot en betaling av kr. 600 pr. gruppe.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL BUSKERUD KUNSTSENTER!

Kontakt

kontakt@kibkunst.no

Telefon: 32 83 11 11 / 32 83 11 12

KOM OG BESØK OSS!

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Hvor er vi?
Vi har beliggenhet på Grønland 60 i Drammen, 10 minutter gangavstand fra togstasjonen.

Åpningstider i utstillingsperioder:

Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag – fredag: 11.00 – 15.00
Lørdag – søndag: 12:00 – 16:00

Søk på nettsiden