Vil du formidle visuell kunst til elever i Buskerud?

Buskerud Kunstsenter/Pilotgalleriet søker formidler for Den Kulturelle Skolesekken (DKS), visuell kunst: høsten 2019 og våren 2020.

Buskerud Kunstsenter/Pilotgalleriet søker en kunstformidler høsten 2019 og våren 2020 til å dra på turné med en eller flere DKS-produksjoner. Arbeidet innebærer reisevirksomhet og kontakt med barn og unge i hele Buskerud fylke.

Om stillingen:
Stillingen består i hovedsak av å formidle visuell kunst til elever i Buskerud. Til stillingen ligger et særlig ansvar for den utstillingen formidler til enhver tid er på turné med. Formidler arbeider selvstendig og må være praktisk anlagt, da arbeidet innebærer stadig flytt av utstillingene. Arbeidet følger en oppsatt turnéplan og vil foregå i perioder. Turnéene strekker seg over hele Buskerud fylke og alle skolene får besøk av en vandreutstilling med egen formidler i løpet av skoleåret. Stillingen lønnes etter nasjonale takster for DKS. Hver utstilling kommer med ferdig utarbeidet formidlingsopplegg.

Antatte arbeidsuker høsten 2019: 38, 39, 41, 42, 43.
Våren 2020: ukjent antall uker.

Egenskaper / kvalifikasjoner:
– Erfaring med formidling til barn og unge
– Kunstfaglig bakgrunn
– Selvstendig og løsningsorientert
– Kjennskap til Buskerud fylke
– Førerkort klasse B

– Personlig egnethet vil bli vektlagt

Om Pilotgalleriet ved Buskerud Kunstsenter:
Pilotgalleriet ved Buskerud Kunstsenter produserer og formidler tilbudet innen visuell kunst for Den kulturelle skolesekken i Buskerud fylke, noe som skal sikre et profesjonelt kulturtilbud til elever i grunnskolen. Tilbudet går til 2., 4., 6., 8. og 9. trinn. Alle skolene får besøk av en vandreutstilling med en egen formidler i løpet av skoleåret.

Søknadsfrist: snarest.

For mer informasjon: www.kibkunst.no

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Andor Roksvåg, telefon 32 83 11 11 eller e‐post kontakt@kibkunst.no. Søknadstekst og CV sendes på e-post til kontakt@kibkunst.no eller til Buskerud Kunstsenter, Union Scene, Grønland 60, 3045 Drammen.

KOM OG BESØK OSS!

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Hvor er vi?
Vi har beliggenhet på Grønland 60 i Drammen, 10 minutter gangavstand fra togstasjonen.

Åpningstider i utstillingsperioder:

Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag – fredag: 11.00 – 15.00
Lørdag – søndag: 12:00 – 16:00

Søk på nettsiden