Verksted og tegneperformance med Stefan Schröder søndag 21.juni

Velkommen til verksted og tegneperformance med kunstneren Stefan Schröder søndag 21. juni, klokken 12-16. Begrenset antall plasser, meld deg på!

Schröder deltar på Østlandsutstillingen med et arbeid fra serien «Common Alphabet». Schröder vil fortelle om dette prosjektet som har pågått siden 1991. Videre vil han vise prosessen som en forestilling/tegneperformance for publikum. Deretter får publikum delta på verksted og prøve ut ulike teknikker selv. Både voksne og barn kan være med.

Arrangement på Facebook


Det er kun 8 plasser på verkstedet. For å sikre deg en plass må du melde deg på her i Facebook-arrangementet. Det vil også være noen ledige drop-in-plasser gjennom dagen. Man kan være med så lenge man ønsker. Arrangementet begynner klokken 12.

Om «Common Alphabet»:
Common Alphabet er et langtidsprosjekt, som tar utgangspunkt i sjablonger i form av utbrettede pappemballasjer. Arbeidene belyser pappemballasjens iboende estetiske mønster, opprinnelig en blanding av funksjon og design for et produkt. Gjennom Common Alphabet brytes kjøp-og-kast-ideen ned, samtidig som det blir løftet opp på et kunstnerisk plan. Selve formen, sjablongen er en universell enhet og dens formkanon betraktes som et felles språk, eller alfabet av abstrakte tegn og symboler, sydd sammen til en tidløs tilstand.

Om Stefan Schröder:
Stefan Schröder er kunstner og kurator med kunstutdannelsen fra Dresden og Breda (NL). Han jobber med utrykk som tegning, maleri, foto, skulptur, installasjon og deltakende kunst. Alle utrykk har et dialogelement til felles. Dialogen er basert på kretsløpsideen og leter etter fornyelse i forhold til det eksisterende. Gjenbruk av materialer og former er en inspirasjonskilde.

www.schroederstefan.com

//

Smittevernstiltak:
– Det vil kun være 8 tilgjengelige plasser. Reserver plass her i arrangementet (Klikk på “Reserver en plass” øverst i arrangementet).
– Vi sørger for minst 1 meters avstand mellom besøkende under verkstedet.
– Det oppfordres til å følge de generelle hygieneråd fra FHI og Helsedirektoratet.
– Vi setter fram håndsprit.

Alle som ikke har sykdomssymptomer eller er i karantene, er velkommen! Vi gleder oss til å se dere!

KOM OG BESØK OSS!

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Hvor er vi?
Vi har beliggenhet på Grønland 60 i Drammen, 10 minutter gangavstand fra togstasjonen.

Åpningstider i utstillingsperioder:

Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag – fredag: 11.00 – 15.00
Lørdag – søndag: 12:00 – 16:00

Åpningstider utenom utstillingsperioder:

Onsdag – fredag: 11.00 – 15.00

Søk på nettsiden