Velkommen til kunstnersamtale 11.november klokken 18

KUNSTGEIST: Kunstnersamtale med Marius Dahl & Jan Christensen
Tid: 11. november klokken 18
Sted: Buskerud Kunstsenter

De siste åtte årene har Jan Christensen og Marius Dahl samarbeidet om en rekke kunst i offentlig rom-prosjekter over hele landet. Vi får vi høre to sentrale kunstnere snakke om egen praksis og mulighetene som samarbeid kan gi for utvikling og virke. De skal dele både gleder og frustrasjoner i møte med store oppdrag der både praktiske utfordringer som sikkerhet, tankene til publikum og eget kunstnerisk virke smelter sammen.

Jan Christensen (f. 1977 i København) er bosatt i Oslo og Berlin. Han er en norsk billedkunstner med internasjonal utstillingsvirksomhet og kuratorpraksis. Han har sin utdanning fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og virker som kunstner og kurator. Han har et bredt og variert kunstnerskap med en lang rekke utstillinger, både med egne prosjekter og ulike kunstneriske samarbeid. Fra 2012 har han gjennomført mange kunstprosjekter i offentlig sammenheng sammen med Marius Dahl.

Marius Dahl (f. 1969 i Oslo) er bosatt i Drammen. Etter utdanningen ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole bodde og arbeidet han i ti år i Istanbul, Tyrkia. Ved siden av samarbeidet med Christensen er Dahl i dag styreleder for Buskerud Bildende Kunstnere og BONO og har hatt oppdrag som kunstner, kunstkonsulent og styremedlem ved flere kunstinstitusjoner.

Facebook

//

Om KUNSTGEIST: Med åtte årlige utstillinger i galleriet og ulike kunstfaglige arrangementer ønsker Buskerud Kunstsenter å representere og bidra til utviklingen av samtidskunstfeltet lokalt og nasjonalt. Gjennom arrangementsserien KUNSTGEIST inviteres publikum til en rekke kunstfaglige kveldsarrangementer, som kan inspirere, gi faglig påfyll og være en sosial møteplass. Høstens program inneholder tre kunstnersamtaler, to foredrag om samtidskunst og en filmvisning.

KUNSTGEIST arrangeres i samarbeid med Buskerud Bildene Kunstnere, og mottar støtte fra Viken fylkeskommune og Fritt Ord.

Flere artikler

KOM OG BESØK OSS!

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Hvor er vi?
Vi har beliggenhet på Grønland 60 i Drammen, 10 minutter gangavstand fra togstasjonen.

Åpningstider i utstillingsperioder:

Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag – fredag: 11.00 – 15.00
Lørdag – søndag: 12:00 – 16:00

Søk på nettsiden