Ny Punktutstilling med Lena Akopian

Lena Akopian viser grafikk i Kunstbutikken i tidsrommet 3. – 24. november 2021.

Lena Akopian arbeider med et bredt spekter av medier; tegning, maleri, fotografi, akvarell og grafikk. I Punktutstillingen på Buskerud Kunstsenter viser hun en rekke arbeider i varierende størrelser der hun bruker en grafisk teknikk som hun ofte vender tilbake til, linosnitt.

Akopian er opptatt av at kunst skal rette et kritisk blikk på tiden vi lever i og kommenterer ofte aktuelle utfordringer som vi står overfor. Arbeidene i Punktutstillinger tar opp spørsmål rundt natur, mennesket og sårbarhet.

«Natur og miljø har alltid berørt, inspirert og formet min kunst. Forurensning forårsaket av menneskelig aktivitet ved spredning av giftige stoffer i luft, vann og jord, skadelig virkning på menneskehelse, dyr og planter – er stikkordene for flere av mine kunstverk».

Lena Akopian (født 1959 i Riga, Latvia) har sin utdanning fra Statens kunstakademi i Riga. Hun bor og jobber i Drammen. Akopian er medlem i NBK, BBK, Norske grafikere og Norsk Tegnerforbund. Akopian arbeider både med utsmykningsprosjekter og oppdrag i forbindelse med illustrasjon og grafisk design. Hun har deltatt på mange utstillinger i inn- og utland, og hennes arbeider er blitt innkjøpt av en rekke offentlige samlinger. grafikk. Tematikken kretser rundt naturens sårbarhet og dialog mellom mennesket og natur.

KOM OG BESØK OSS!

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Hvor er vi?
Vi har beliggenhet på Grønland 60 i Drammen, 10 minutter gangavstand fra togstasjonen.

Åpningstider i utstillingsperioder:

Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag – fredag: 11.00 – 15.00
Lørdag – søndag: 12:00 – 16:00

Åpningstider utenom utstillingsperioder:

Onsdag – fredag: 11.00 – 15.00

Søk på nettsiden