• UNG kunst

Keramikkverksted – Union Scene for Barn

Vi ønsker velkommen til keramikkverksted. Vi bruker den aktuelle utstillingen på Buskerud Kunstsenter med arbeider av Andrea Scholzes som inspirasjon.

Scholzes skulpturer er ekspressive vesener i keramikk, med elementer vi kjenner både fra menneskenes og dyrenes verden. Skulpturene gir rom for et vell av assosiasjoner, og vi legger opp til en samtale rundt verkene der barnas unike fantasi og mange ulike tolkninger av verkene får komme til uttrykk. Keramikkverkstedet tar utgangspunkt i egen fantasi og oppfinnsomhet, her får alle lage en liten skulptur i leire hver. Det legges stor vekt på gleden over å holde leireklumpen i hendene, og vi viser og demonstrerer hvordan den sanselige leira kan vris og vendes i stadig nye retninger for å lage nye spennende uttrykk.

Keramikkverkstedet begynner med en omvisning i vår aktuelle utstilling på Buskerud Kunstsenter; HIGHER HIGHS, HIGHER LOWS.

Arrangementet passer best for barn fra 6 år og oppover. Det er begrenset kapasitet på dette arrangementet. Billetter bookes via Union Scene: Opplev Kunstverksted på Union Scene (drammenscener.no)

Tid

Dato

25. november

Åpningstid

12:00 – 13:30

Sted:

Buskerud Kunstsenter
Grønland 60

KOM OG BESØK OSS!

Buskerud Kunstsenter er et regionalt kunstsenter som ligger i det nye storfylket Viken.

Hvor er vi?
Vi har beliggenhet på Grønland 60 i Drammen, 10 minutter gangavstand fra togstasjonen.

Åpningstider i utstillingsperioder:

Onsdag: 11.00 – 17.00
Torsdag – fredag: 11.00 – 15.00
Lørdag – søndag: 12:00 – 16:00

Søk på nettsiden